Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس فوتبال»
2024-04-29@00:05:20 GMT

تاریخچه ریمیکس آهنگ

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۱۲۷۰۷

تاریخچه ریمیکس آهنگ

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

ریمیکس های اولیه آهنگ های پاپ نسبتاً ساده بودند. در دهه ۱۹۸۰ ، “ترکیبی گسترده” از آهنگ ها برای تک آهنگ های ۱۲ اینچی وینیل در باشگاه ها و مراکز تجاری منتشر شد. این آهنگ ها به طور معمول شش تا هفت دقیقه بود و غالباً شامل آواز اصلی که ۸ یا ۱۶ نوع ساز در آن قرار داده شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی حتی ساده تر بودند یعنی به عنوان دو نسخه از آهنگ که انتهای آن ها بهم وصل شده بود. همانطور که هزینه و در دسترس بودن فناوریهای جدید اجازه می داد ، بسیاری از گروههایی که در تهیه کننده نیز بودند (مانند Yellow Magic Orchestra ، Depeche Mode ، New Order ، Erasure و Duran Duran ) نسخه های پیچیده تری از ریمیکس را ساخت و منتشر کردند. مدونا کار خود را با نوشتن موسیقی برای کلوب های رقص آغاز کرد و از ریمیکس ها به طور گسترده ای برای پیشبرد حرفه خود استفاده کرد. یکی از دوست پسرهای اولیه او DJ John Jellybean Benitez بود ، که چندین ریمیکس را خود او شخصا تنظیم کرد.

سبکی جدید در آهنگ

Art of Noise سبک های ریمیکس را کاملا جا به جا کرد و موسیقی کاملا جدیدی خلق کرد. آنها از اولین گروههای محبوب بودند که در واقع با استفاده از ترکیب ساز موسیقی الکترونیکی مانند Kraftwerk ، ارکستر Magic Magic ، Giorgio Moroder و Jean Michel Jarre ریمیکس های جدید می ساختند.

پس از ظهور موسیقی رقص در اواخر دهه ۱۹۸۰ ، شکل جدیدی از ریمیکس رواج یافت ، جایی که آوازها با سازها جایگزین می شدند. جسی ساندرز ، معروف به مبدع موسیقی خانگی ، اولین تهیه کننده ای بود که با ایجاد موسیقی اصلی خود ، هنر ریمیکس را تغییر داد و به طور کامل جایگزین با آهنگ های قبلی شد ، سپس در متن آهنگ اصلی تغییراتی می داد تا ریمیکس خود را درست کند.

عرصه ریمیکس های غیرقانونی

در دهه ۱۹۹۰ ، با ظهور رایانه های خانگی قدرتمند با قابلیت های صوتی ، یک ریمیکس غیررسمی (و غالباً مشکل دار از لحاظ قانونی) ایجاد شده توسط “ریمیکسرهای زیرزمینی” که دو یا چند آهنگ را ویرایش می کردند (اغلب با آهنگ های بسیار متفاوت). Girl Talk شاید مشهورترین جنبش این صنعت باشد ، ایجاد آلبوم با استفاده از صداهای ، آهنگ دیگر و برش آن برای استفاده در آهنگ خودش….

برای ضبط یک ریمیکس ، از نظر فنی باید از دارندگان حقوق اثر اصلی – یعنی هنرمند یا آهنگساز ، و همچنین هر کسی که حق امتیاز انتشار آهنگ را داشته باشد (معمولاً یک شرکت انتشاراتی) اجازه بگیرید. ولی خب خیلی از دی جی ها هستند که قوانین کپی رایت را کنار می گذارند و ریمیکس های غیررسمی یا بوتلگ تولید می کنند.ریمیکس ها در محافل و کلوب ها به شدت رایج شده است. بسیاری از افرادی که موسیقی های پیشرفته ای را در سبک هایی مانند synthpop و agrotech خلق می کنند ، تکنواز یا نهایتا دو نفر هستند. آنها غالباً از ریمیکسرها برای کمک به آنها در مهارت ها یا تجهیزاتی که ندارند استفاده می کنند. هنرمندانی مانند Delobbo مستقر در شیکاگو ، LehtMoJoe مستقر در دالاس ، و DJ Ram روسی ، که با t.A.T.u کار کرده است ، به دلیل مهارت در ساخت مجدد آهنگ ها، شناخته شده اند و لیست قابل توجهی از کار گروهی با خواننده های مطرح دنیا دارند.

بعضی از گروه های موسیقی به طرفداران خود اجازه می دهند و اغلب آنها را تشویق می کنند که موسیقیشان را ریمیکس کنند. تا با خلاقیت مردم، جلوه جدیدی از موسیقیشان نمایان شود.

 

دانلود ریمیکس های آهنگ ایرانی

در ایران نیز ریمیکس ها طرفداران خاص خود را دارند و عموما از چسباندن چندین آهنگ هم ریتم به وجود می آید.

ریمیکسرهای ایرانی بیشتر دی جی هستند و کار با بردهای موسیقی را به خوبی بلدند. چندتا از معروف ترین ریمیکسرهای ایرانی :  Dj Aligator ، امیر شهلایی ، میلاد مالکی و.. هستند. برای دانلود شادترین ریمیکس های ایرانی به سایت آهنگ تاریخ ما مراجعه کنید.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: ریمیکس ها آهنگ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۱۲۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(عکس‌) علی دایی و مهدی مهدوی‌کیا خواننده شدند!

از اواسط سال ۱۳۸۸ قرار بر این شد که آهنگ اختصاصی باشگاه پرسپولیس ساخته شود و اتفاقا برای تکمیل پروژه مذکور گروهی از بزرگان این باشگاه دعوت شدند تا بخش‌هایی از آهنگ مورد نظر با صدای آن‌ها ضبط شود. حرکتی که چند ماه به طول انجامید و بسیاری از بزرگان پرسپولیس برای تکمیل پروژه مذکور به استودیو رفتند و اجرا کردند.

به گزارش خبرورزشی، این روزنامه هم هفتم اردیبهشت سال ۱۳۸۹ گزارشی اختصاصی از حضور علی دایی و مهدی مهدوی‌کیا در استودیوی محل ضبط این سرود منتشر کرد و در مورد علی دایی و مهدی مهدوی‌کیا که برای شرکت در پروژه مذکور به استودیو رفته بودند، نوشت. علی دایی قسمتی از این سرود را خواند و مهدوی‌کیا هم در دکلمه آن مشارکت داشت. سرودی که هم اکنون در اینترنت موجود است و ماندگار شد.

دیگر خبرها

  • جشنواره اسب‌ دوانی ترکمن ۱۴۰۳ + تاریخچه Turkmen Racing Horse Festival
  • جشنواره اسب‌ دوانی ترکمن ۱۴۰۳+ تاریخچه Turkmen Racing Horse Festival
  • جشن رختکن فوتسال افغانستان با آهنگ صادق بوقی؛ او او او او! + ویدیو
  • علی دایی و مهدی مهدوی‌کیا خواننده شدند!
  • آهنگ جدید فرزاد فرزین برای سریالی که خودش بازیگر آن است
  • جیمزوب پازل شکل‌گیری کهکشان‌ها را به هم ریخت
  • صدای دایی و مهدوی‌کیا خیلی زود از سکه افتاد!
  • (عکس‌) علی دایی و مهدی مهدوی‌کیا خواننده شدند!
  • نظر علیرضا طلیسچی درباره حضورش در شب‌های زودیاک و آهنگ پرطرفدارش «پاقدم»
  • روز جهانی سلامتی زنان + تاریخچه و پوستر World Women’s Wellness Day